Wie zijn we?

Wij zijn Verbinders in ruimte en vastgoed.

Linde Project brengt lucht in de complexe wereld van de ruimtelijke ontwikkeling. Wij zijn gespecialiseerd in het managen van (complexe) ruimtelijke ontwikkelingsvraagstukken tot concrete en fysiek tastbare projecten. Bij elke opgave zoeken wij naar de juiste balans tussen sociaal-maatschappelijke, de economische en de fysieke opgave. Onze klanten en samenwerkingspartners zijn overheden, woningbouwcorporaties, zorgorganisaties, beleggers, projectontwikkelaars/ aannemers en ondernemers.

Werkwijze

Linde Project ontzorgt en werkt initiërend, verbindend of adviserend bij gebieds- en locatieontwikkelingen. Wij verbinden de maatschappelijke- en commerciële vraagbehoeften van onze klanten met de complexe wereld van ruimte en vastgoed. In toenemende mate gaat het hierbij om de herbestemming en transformatie van gebieden en gebouwen. Dit resulteert in duurzame, omgevingsbewuste en financieel haalbare ontwikkelingsprojecten waarbij de gebruiker altijd centraal staat.

Door onze ruime ervaring in talloze projecten in Limburg en Noord-Brabant kunnen wij putten uit een groot netwerk en zijn wij in staat om snel te schakelen en ontwikkelde concepten op haalbaarheid te toetsen en daadwerkelijk te realiseren.

Linde Project is verbindend, bevlogen, deskundig en kritisch. Wij voelen ons mede-verantwoordelijk voor het resultaat. Hierbij zoeken wij altijd de samenwerking met anderen en kiezen ervoor om met een klein direct team te werken, dat garandeert persoonlijke aandacht, korte lijnen en maakt ons wendbaar.

Team

Pim de Jonge

Trainee

Samen een kop koffie drinken?

Stuur een mail